C'est presque parti! :-)
Blijf op de hoogte en volg Muriel en Tjalina
04 Maart 2007 | België, Gent
Eerst en vooral - welkom op de mutjamutjasite - de site van muriel en tjalina - speciaal voor u gemaakt - opdat u ons en onze hopelijk boeiende bezigheden tijdens onze rwanda-missie zou kunnen volgen de komende 3 maanden :-)
Op dit eigenste moment zijn wij nog in België - ons realiserende dat we alle te regelen zaken uiteraard weer eens tot de laatste 2 dagen hebben uitgesteld - tja - 24 jaar - we gaan 't nu niet meer leren zeker? :-) In ieder geval - nu dus even te weinig tijd om een lang spannend verhaaltje uit mijn duim te zuigen - maar meer en beter volgt - te lezen hier - vanaf dinsdag 6 maart - D-day :-)
Take care allemaal! En tot ziens!
Lieve groetjes,
Mu
xxx
ps : indien mijn kennis van elektronica en techniek niet vollédig ondermaats is - zal u binnenkort - zijnde hopelijk binnen 10 minuten al - de eerste pré-rwanda-foto'tjes kunnen bekijken - zo niet - ons tjalletje is er ook nog om de zaken te regelen hé :-)
05 Maart 2007 - 11:07
Valerie:
Hey, zo hoort het.. Last minute regelingen kwestie van het vertrek nog wat spannender te maken... We kunnen er niet onderuit :-) Ik wens jullie een super tof en hoogstwaarschijnlijk ongelooflijk leerrijk avontuur !! Geniet ervan ! Tot binnenkort,
Dikke kus,
Valerie -
06 Maart 2007 - 13:36
De Moederlijke:
terwijl jullie a het vliegen zijn,bekijk ik dit leuk dagboek;tof!zo ben je wat minder ver.hele dikke knuffel.mama -
06 Maart 2007 - 19:28
De Zusterlijke:
Waarschijnlijk zijn jullie net geland...
Heb net DE foto's bekeken.
Onder ons... Die WIPP Express is toch een prachtig geschenk :-p
XXX
Doei doei en tot kijks,
Lise -
06 Maart 2007 - 23:33
De Vriendinnerlijke:
Ik kijk uit naar dat "lang spannend verhaal" uit die duim van je... Veel succes, plezier, ervaring, ... ginder en tot lees-s!
Lyn -
08 Maart 2007 - 07:31
De Nieuwsgierige :
Waar blijven die eerste boeiende verhalen over de rwanda-missie? Ik kan al niet meer wachten om ze te lezen! -
08 Maart 2007 - 20:16
De Beloofdelijke:
Hey Murre,
hier mijn eerste bijdrage aan dit grote gastenboek. Heb me helemaal volgens mail ingeschreven en al, en dus ook mijn eerste bericht gepost (dus geen paniek ginder)
groeten Hanne
PS ticket naar India is bijna geboekt!! -
09 Maart 2007 - 18:45
Mieke:
Hallo Muriel,
Alles goed daar in Rwanda? Jullie 3de dag zit er ook bijna op.. Geniet ervan de komende 3maand..
Groetjes uit Roeselare & tot...
ps. toffe foto's.. -
09 Maart 2007 - 21:50
De Teleurgestelde:
nog steeds geen nieuws van jullie... proper, nochtans had je beloofd om uitgebreid verslag te schrijven als je daar toe kwam... belofte maakt schuld... wij wachten allen op een leuke nieuwsbrief! -
10 Maart 2007 - 11:17
De Moederlijke:
hopelijk is het makkelijker mailen vanuit butare maandag en moet je daar geen autotoeren uithalen om een internetcafe te vinden.dada. -
12 Maart 2007 - 12:18
Hammamer:
heeft iets gevonden in de bowling; dat is dus een vooruitgang. Liefs. MOMO -
24 Maart 2007 - 08:51
Hammamer:
heb je niet teruggevonden want de bowling heeft er niets mee te maken. Ik ben wel blij mijn naam te zien maar bedroefd vanwege geen reactie jouwerzijds