Muriel 25!!! - Reisverslag uit Butare, Rwanda van Muriel en Tjalina - WaarBenJij.nu Muriel 25!!! - Reisverslag uit Butare, Rwanda van Muriel en Tjalina - WaarBenJij.nu

Muriel 25!!!

Door: Tjalina

Blijf op de hoogte en volg Muriel en Tjalina

13 Maart 2007 | Rwanda, Butare

Don't forget! ;-)

Wednesday 14th of March is Muriel's birthday! Please post your b-day wishes here!

(sssshht, it's a secret ;-) will show her the site tomorrow evening)

More news on Rwanda will follow later...

• 13 Maart 2007 - 20:55

Matja:

Mutja mutja gefeliciteerd door matja!Gelukkig staan er altijd KAARSJES op een taart en kan er dus onder elke omstandigheid worden gefeest!Meisjes die morgen worden geboren zullen vast ook "MUMU" worden genoemd!Veel plezier morgen met je kwarteeuw!

• 13 Maart 2007 - 20:58

De Moederlijke:

25 dikke warme knuffelkussen voor mijn liefste kleintje in het verre rwanda waar ze al jaren van droomt.een onvergetelijke verjaardag van mama en papa en de anderen

• 13 Maart 2007 - 21:10

De Zusterlijke 1:

Help 25! Nu ben je vrouw, puber af :-) oef... eindelijk.
    Dikke zoen en de ijstaart zal smaken.
    SMAK SMAK ook van Nest uit mijn nest :-)

• 13 Maart 2007 - 21:11

Zusterlijke 2:

:-D
    heppie birthday!

• 13 Maart 2007 - 21:12

Broederlijk Delen:

;-)proficiat en dank je voor de taart hmmmm zal smaken
    xxxxxx

• 13 Maart 2007 - 21:30

Katrien:

Een hele dikke proficiat! Het wordt alvast een verjaardag om nooit meer te vergeten...

• 13 Maart 2007 - 21:56

Seanie:

mu rho van harte gefeliciteerd met je 25 lentes. Laat de 'smurnof' maar vloeien :-)

Gezien een paar 1000 kilometers ons van elkaar scheiden, zal een innige omhelzing met bijhorende felicitaties onder de vorm van enkele smakkerds nog even op zich moeten laten wachten, edoch je hebt ze nog tegoed.

• 14 Maart 2007 - 07:48

Janneke:

een grote proficiat op deze mooie dag en geniet maar van je verjaardagsdiner vanavond!

• 14 Maart 2007 - 09:17

Anso!:

Aan Murre, daar in't verre rwanda..Ne SUPER GELUKKIGE VERJAARDAG, Olé Olé, al 25 jaartjes draai mee op deze grote wereldbol, Olé Olé..DIKKE PROFICIAT!!!!
    PS: denk je ook nog ns over reis India? Zou super zn moest je meegaan! 3 dikke x'n

• 14 Maart 2007 - 09:23

Lies Budi:

happy birthday !!!

• 14 Maart 2007 - 10:24

Johan:

Ik doe er mijn schepje felicitaties ook maar bij; de felicitatie-lijst kan niet lang genoeg zijn! :-)

• 14 Maart 2007 - 11:22

Bond, James Bond!:

Happy Birthay Muriel! You are not a nice person, but then again: who likes nice people? Do you also go swimming with the African Ducks, as you you do in Belgian cold mornings? Hope you enjoy yourself in Africa. Have fun, and don't forget what you said about good old James.

• 14 Maart 2007 - 11:30

Andy En Danny:

hee murre, we zittn ier up kaffeee in kigali en we dachten ei tis murrie are verjoardag en we zoun wel ne kje kunnen eentwa latn wetn ... ist nie woar? proficiat he!

• 14 Maart 2007 - 11:58

Cindi Mindi & Lindsi:

haai, we zitten wieder al geliek een tasje soepe te drinken en we realiseerden ons dat joen verjaardag is vandoag, jaoh toch e? toet tonne nondedomme

• 14 Maart 2007 - 11:59

MacGyver:

MacGyver groet u.

• 14 Maart 2007 - 12:14

Alicia:

Een dikke proficiat met je verjaardag!! Stel het nog goed in het verre ruanda, geniet ervan.
    Groetjes, Alicia

• 14 Maart 2007 - 13:35

Debby & Nancy:

Vandaag dansen wij, speciaal voor jou, de oh-zo-beroemde-struisvogeldans! Dikke kussen

• 14 Maart 2007 - 14:16

Banaan:

Jep, op aandringen zal ik hier maar voor de derde maal je een gelukkige verjaardag wensen.... straks ben je al 30 voor dat je het weet ;)
    kissiees Mdme H

• 14 Maart 2007 - 15:01

Stefanie:

murreke GEFELICITEEERD !! laat die rwandezen es wa zien daar e :)geniet er vooral van, wantja, nu is t ouw doos eigenlijk e, kwart eeuw enzo :) hihihi
    ZOENEN§!!!!

• 14 Maart 2007 - 15:05

De Dichterlijke:

gelukkige verjaardag negervriendinnetje, doe daar de groetjes aan de maxen van Rwanda, vier je verdere stap naar volwassenheid (of is het dichter bij dementheid :-p) maar goed en geniet gewoon van het leven,

Pierre van de Visserij

• 14 Maart 2007 - 15:52

Marieke:

muriel, een FANTASTISCHE 25ste verjaardag gewenst daar tussen de zwartjes!! hakuna matata! zoen zoen

• 14 Maart 2007 - 15:57

Piet Konijn :

Een fantastische verjaardag toegewenst van de begeerde piet konijn. xx snuffel snuffel

• 14 Maart 2007 - 16:44

Marjolein:

gelukkige verjaardag muriel!kus!

• 14 Maart 2007 - 17:27

Kristof:

Hey Murielleken,

Had al een mailtje gestuurd naar je Ugent adres, maar volgens je zus Ariane was het beter om een berichtje op jouw website te plaatsen.
    Ik had wel Ariane even verward met Lise; weer goed bezig op vlak van familie-relatie-vlak ;-)
    Enfin, in alle geval: een bijzonder gelukkige verjaardag! 25 worden in Afrika: ongelofelijk!

Greetz,

Kristof

• 14 Maart 2007 - 17:36

Marleen:

de verjaardag van mu en dat op pi-dag (3.14!) - dat moet gevierd worden!!
    25 bs

• 14 Maart 2007 - 18:08

Jersey En Guernsey:

wij wensen je allebei een spetterende verjaardag! groeten vanuit engeland

• 14 Maart 2007 - 18:17

Rein:

hey muriel, een heel dikke pakkerd voor je 25ste verjaardag vanuit het koude, maar zonnige Belgie! geniet ervan he!

• 14 Maart 2007 - 18:20

Joejoes:

vanavond bouwen joejoes en joejoes een feestje voor jou! jammer dat je er niet bij zal zijn...

• 14 Maart 2007 - 20:00

Evert:

Aha! je bent ouder dan me :-) moehahahahahahahaha

naja toch een beestige kwarteeuw gewenst. Ge zult dat daar wel weer lekker vettig vieren...

• 14 Maart 2007 - 22:08

Sarah:

Helaba,
    Nen heel gelukkigen verjaardag gewenst! Ge zijt een kwart eeuwtje oud; een half eeuwtje kan je misschien in Australië vieren; drie kwart eeuwtjes in Latijns-Amerika (salsa ed is goed om jong te blijven) en de volle eeuw in Azië (dan ben je al wat kleiner geworden ;-)
    Geniet dus van het zwarte Afrika met de gele bananen en de roze panda's!
    Proficiat!

• 15 Maart 2007 - 09:02

Miriam:

Dikke proficiat met je 25 lentes Muriel! Een dagje telaat maar even oprechte wensen voor een tof nieuw levensjaar! lieve groetjes

• 15 Maart 2007 - 10:47

Yves:

Ook met een dagje vertraging, kwestie van het leesgenot wat te rekken! Proficiat!

• 17 Maart 2007 - 20:05

Koene:

Ben ik te laat?:d Gelukkige verjaardag!
    je neef Koen!

• 17 Maart 2007 - 20:51

Mama Mu:

wat glunderde je bij je wish!je scheen het gezellig te hebben bij je nieuwe vrienden!

• 17 Maart 2007 - 23:06

Miriam:

Je ziet er alleszins schitterend uit op je verjaardag! Zo te zien heb je het wel naar je zin gehad!liefs